Bloog Wirtualna Polska
Jest 1 277 211 bloogów | losowy blog | inne blogi | zaloguj się | załóż bloga
Kanał ATOM Kanał RSS

Kalendarz

« styczeń »
pn wt śr cz pt sb nd
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

O mnie

Gotowanie to moja pasja. Wciąż próbuję coś nowego dla moich domowników - dużej córki weganki, małej - mięsożercy oraz syna i męża lubiących jeść w ogóle.
Kuchenka jest dla mnie narzędziem codziennym - ułatwia i uprzyjemnia mi gotowanie. Rzadko korzystam z gotowych przepisów, większość wymyślam sama lub przerabiam.Można do mnie pisać na grazyna0071@wp.pl

O moim bloogu

Przepisy na domowe obiadki, sałatki i ciasta, również do kuchenki mikrofalowej. Kuchnia niewyszukana:staram się ze zwykłych składników wyczarować niezwykłe smaki. Jeśli masz kłopot z dodaniem komenta...

więcej...

Przepisy na domowe obiadki, sałatki i ciasta, również do kuchenki mikrofalowej. Kuchnia niewyszukana:staram się ze zwykłych składników wyczarować niezwykłe smaki. Jeśli masz kłopot z dodaniem komentarza, to usuń spod niego adres i wklej go ręcznie, albo zostaw sam nick.

schowaj...

Głosuj na bloog






zobacz wyniki

Wyszukaj

Wpisz szukaną frazę i kliknij Szukaj:

Subskrypcja

Wpisz swój adres e-mail aby otrzymywać info o nowym wpisie:

Statystyki

Odwiedziny: 1916828
Wpisy
  • liczba: 595
  • komentarze: 6204
Bloog istnieje od: 3539 dni

Lubię to

Blog Forum Gdańsk 2010

Więcej w serwisach WP

RTV-AGD

Pytamy.pl

Kategorie

Różowa sałatka

sobota, 16 października 2010 21:29
Skocz do komentarzy




Co robicie z warzywami z barszczyku? Ja je bardzo lubię i przeważnie wyjadam na końcu, jak już barszczyk jest zjedzony... Postanowiłam zjeść je w bardziej wyszukanej formie- jako sałatkę. Przyprawiłam je oliwą, kwasem burakowym i tymiankiem. Dla złamania smaku dodałam szczyptę cukru.

SAŁATKA Z BARSZCZYKOWYCH WARZYW

kilka buraczków ugotowanych w barszczyku
marchewki i pietruszka jak wyżej
łyżka kwasu burakowego ( link był niedawno)
2 łyżki oliwy
szczypta cukru
szczypta tymianku
Ugotowane w barszczyku warzywa kroimy na kawałki, skrapiamy oliwą i kwasem burakowym, doprawiamy tymiankiem i szczyptą cukru. Bardzo ciekawa sałatka z tego wyszła. Smacznego !

Podziel się


Komentarze do wpisu

Skocz do dodawania komentarzy
  • dodano: 17 października 2010 15:00

    Jaka gospodarność Grażynko. A ja z rosołu wykorzystuję warzywa na sałatkę jarzynową :)

    autor Ewa

  • dodano: 17 października 2010 14:23

    Szarlotku, to jeszcze nie wszystko...

    autor grazyna0071

    blog: oswajamy-kuchenke-mikrofalowa.bloog.pl

  • dodano: 17 października 2010 13:57

    Lubie buraczki, bo są słodkie a ja słodyczom duszę bym zaprzedała :) Dziękuję za udział w różowym tygodniu :)

    autor szarlotek

    blog: www.cukierniczekreacje.blox.pl

  • dodano: 16 października 2010 22:02

    Fajny, różowy kolorek :))

    autor Majana

    blog: majanaboxing.blox.pl

  • dodano: 16 października 2010 21:51

    Pyszny sposób na warzywa z barszczu:)

    autor Wiosenka27

    blog: www.eksplozjasmaku.blox.pl

Zapamiętaj Nick

Zapamiętaj Blog

Wstaw emotikona

Akceptuję regulamin i zobowiązuję się do przestrzegania jego postanowień.

czwartek, 18 stycznia 2018

Licznik odwiedzin:  1 916 828